Mogočna Robotska Roka

(2 mnenji strank)

29.00

Si že kdaj opazoval mogočne bagre, ki s svojimi zajemalkami lahkotno dvigajo cele gore peska? Le kaj se skriva v “mišicah” bagra, ki tako elegantno dvigajo vse kar se znajde pred njimi?

V paketu te čakajo vsi sestavni deli za izgradnjo elegantne hidravlične robotske roke. Naprava te bo popeljala v silni svet hidravlike. Svet v katerem voda ali pa olje dvigujejo bremena o katerih lahko ljudje le sanjamo!

Zgradi svojo mogočno robotsko roko in razišči kaj se zgodi, ko s konico prsta narahlo pritisnemo na gumb in po vodi poženemo silo, ki brez težav dvigne kozarec, telefon ali vrečko čipsa!

Kategorija:

Mogočna robotska roka

Mogočna robotska roka – Si pripravljen na neustavljivo silo hidravlike? Priporočljivo za starosti 8 – 14 let.

Naroči svojega!

Kaj vse dobiš v paketu?

Vsi potrebni sestavni deli
se skrivajo v paketu. Le še
zavihati moraš rokave in
slediti jasnim navodilom!

Vsaka naprav ponuja
veliko priložnosti za igro
in raziskovanje. Obvezna
prisotnost prijatelja!

Priročnik te bo zapeljal
prek vrste eksperimentov
in povezav z znanostjo.
Aha, tako delujejo »taveliki«
stroji!

Kaj je mogočna robotska roka?

Si že kdaj opazoval mogočne bagre, ki s svojimi zajemalkami lahkotno dvigajo cele gore peska? In to brez vzvodov in škripcev. Le kaj se skriva v “mišicah” bagra, ki tako elegantno dvigajo vse kar se znajde pred njimi?

Projekt te bo prek sestavljanja elegantne hidravlične robotske roke popeljal v silni svet hidravlike. Svet v katerem voda ali pa olje dvigujejo bremena o katerih lahko ljudje le sanjamo.

Zgradi svojo mogočno robotsko roko in razišči kaj se zgodi, ko s konico prsta narahlo pritisnemo na gumb in po vodi poženemo silo, ki brez težav dvigne kozarec, telefon ali vrečko čipsa!

Naroči svojega

Zakaj HOB?

Verjamemo v (bodoče) mejkerje,
raziskovalce in ustvarjalce.

Naša ekipa mladih inženirjev, fizikov in
naravoslovcev je v skladu z bogatimi izkušnjami
v poučevanju pripravila projekte kjer se boš igral,
učil in zabaval.

Raziskovanja res ne bo manjkalo!

2 mnenji za Mogočna Robotska Roka

 1. Luka B.

  Koščki so lepo in gladko se ločili od plošče na katero so priterjeni. Dobro je, ker tekom sestavljanja ne potrebuješ lepila. Moj sin je še posebej alergičen na hlape v sekundnem lepilu. V navodilih sicer na prvi strani piše, da se po sestavljanju lahko po želji nepremični deli permanentno zalepijo. Sam nisem videl te potrebe – vse lepo stoji tesno na mestu. Les je zares kompakten in trd.
  Presenečen sem bil tudi nad velikostjo – sem mislil da je zadeva manjša – glede na to, da zadeva funkcionira je zares dobro, da je tako velika. Pomojem je velika tam 40-50 cm ko je zgrajena. Res prava hidravlična robotska roka. 🙂
  Vse sestavljanje je sine (9) opravil sam – edino pri polnjenju cei in injekcij z vodo sem mu pomagal (da v cevi ni bilo mehurčkov zraka).
  Pospišem celotno zgodbo -> SLO + iz lesa in eko + učenje prek igre. Super!

 2. Marko

  Zdravo, hidravlična roka je bila za nečaka – odziv še sicer čakam – zaenkrat sem zgolj od zunaj pogledal škatlo in na hitro pokukal – kot grafični dizajner sem bil presenečen nad lepo estetiko – ki je sicer pri igračah običajno ne srečamo. Zelo lepo – pozornost na detajlih! Sestavni deli se mi zdijo kakovostni, priložena brošura zelo domiselna, z igrivimi ilustracijami. Paket deluje kot celota. ..več pa, ko prejmem odziv. LpM

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…